70 طرح از حمایت های توانمندسازی پارک فناوری پردیس برخوردار شدند

به گزارش مجله سرگرمی، مدیر کل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک پردیس گفت: در سرانجام سومین دوره طرح توانمندسازی تیکاف 70 طرح از حمایت های مختلف پارک برای تسهیل فرایند تجاری سازی برخوردار شدند.

70 طرح از حمایت های توانمندسازی پارک فناوری پردیس برخوردار شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد عسگری مدیر کل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک پردیس در سرانجام رویداد دو روزه اختتامیه سومین طرح توانمندسازی تیکاف که با حضور تیم های ارائه بهترین طرح ها از سراسر کشور برگزار گردید، گفت: سومین دوره طرح تیکاف تفاوت هایی با دوره های قبل دارد. دوره های قبل ویژه اعضای بنیاد ملی نخبگان برنامه ریزی شده بود؛ اما در سومین دوره تیکاف با توجه به احتیاج کشور و با پیشنهاد پارک فناوری پردیس به معاونت علمی و فناوری، قرار بر این شد میزبان همه علاقه مندان باشیم.

وی اعلام کرد: علاوه بر این، به دلیل شرایط به وجود آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا، سومین دوره تیکاف به صورت مجازی برگزار گردید و این موضوع باعث شد امکانی فراهم کنیم که علاقه مندان در دیگر استان ها نیز امکان شرکت در این طرح را داشته باشند.

وی اضافه نمود: ثبت نام سومین دوره طرح تیکاف از آذر ماه سال گذشته آغاز شد. در بازه مهلت ثبت نام، 2600 نفر از 31 استان در طرح ثبت نام کردند. 50 درصد از ثبت نام نمایندگان دارای مدرک ارشد و دکتری، 40 درصد دارای مدرک کارشناسی و 10 درصد نیز دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم بودند.

مدیر کل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک پردیس گفت: از 2600 نفری که در مرحله اول ثبت نام کردند، 400 نفر برای شرکت در طرح برگزیده شدند و در نهایت 110 نفر یا گروه انتخاب شده و در دوره 3 تا 5 ماهه تیکاف بسته به احتیاج تیم، شرکت کردند. در سرانجام و در اختتامیه دوره طرح تیکاف در روز های 21 و 22 مهرماه نیز 70 طرح با حضور در مرحله آخر پیروز به کسب حمایت های مختلف پارک برای تسهیل راستا تجاری سازی خود شدند.

عسگری ادامه داد: راستای که برای دوره تیکاف درنظر گرفتیم، شامل 3 مرحله بود. مرحله اول آزمون خودشناسی و خود ارزیابی، مرحله دوم، شناخت حوزه کسب و کار و شرایط بازار و مرحله سوم نشست، تمرین و بازدید های مورد احتیاج برای شناخت افراد از تیم و فضای کارآفرینی بود.

وی اضافه نمود: در سرانجام این دوره افراد باید بتوانند شناخت کاملی از تیم خود داشته باشند، ابعاد طرح کسب وکار خود را بشناسند، آن را تحلیل نموده و نسخه تجاری سازی محصول خود را تدوین نمایند. در واقع مباحث تحلیل بازار، شناخت رقبا و ایجاد شناخت نسبت به نهاد های ارائه دهنده خدمات، مرحله سوم را تشکیل می دهد.

مدیر کل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک پردیس در سرانجام گفت: حمایت های پارک در این طرح به دو صورت مادی و معنوی ارائه خواهد شد. بخشی از حمایت اقتصادی در مرحله اول (آزمون) تامین شده است. بعلاوه یاری هزینه حداقل 6 میلیونی تومانی بابت هر فرد در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، در ادامه راستا، ما افراد را با شتاب دهنده ها، شبکه فن بازار ملی و ... آشنا خواهیم کرد.

لازم به ذکر است، تیکاف با هدف تسهیل فرآیند تجاری سازی طرح های نوآورانه و مهارت افزایی علاقه مندان به کارآفرینانی طراحی شده است. این دوره اولین بار از سال 1395 با هدف توانمندسازی مخترعان سطح سه بنیاد ملی نخبگان با حمایت معاونت فناوری ریاست جمهوری و همکاری پارک فناوری پردیس کار خود را آغاز کرد و با توجه به استقبال اجرا شده و دستاورد های به دست آمده، در سال های بعد نیز این فرایند برای عموم مخترعان و صاحبان طرح نیز اجرا شد.

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

tour-canada.ir: تور کانادا | برای دیدار از شگفتی های کشور زیبای کانادا و دریافت ویزای مولتی 5 ساله کانادا با ما همراه باشید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 162823

به "70 طرح از حمایت های توانمندسازی پارک فناوری پردیس برخوردار شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "70 طرح از حمایت های توانمندسازی پارک فناوری پردیس برخوردار شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید