کارکردهای یک مجلس قوی

به گزارش مجله سرگرمی، شاخص های انتخاب درانتخابات های مختلف بعضی ثابت وبعضی متغیراست. شاخص های ثابت درهرشرایط ودوره ای درکشور ثابت است وازجمله آنها می توان به شجاعت، تعهد، صداقت، ایمان، سلامت روح و روان، سلامت اقتصادی، سوابق علمی مناسب، تجربه عملی و کارنامه مناسب اشاره نمود.

کارکردهای یک مجلس قوی

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، شاخص های انتخاب در انتخابات های مختلف بعضی ثابت و بعضی متغیر است. شاخص های ثابت در هر شرایط و دوره ای در کشور ثابت است و از جمله آنها می توان به شجاعت، تعهد، صداقت، ایمان، سلامت روح و روان، سلامت مالی، سوابق علمی مناسب، تجربه عملی و کارنامه مناسب، مرزبندی با دشمن، تذهیب نفس و پایبندی به حقوق دیگران و پایبندی به قانون اشاره نمود که در تمام دوره ها بدون شک ثابت است و مردم نیز نسبت به آن آگاهی دارند و بسیار مورد بحث و آنالیز قرار گرفته است تا اگر کسانی قصد ورود به خانه ملت و نمایندگی مردم را داشته باشند، باید از این شاخص های ثابت برخوردار باشند. کسانی که می خواهند خود را در زمان انتخابات عرضه نمایند باید نسبت به این شاخص ها کارنامه مناسبی داشته باشند.

در کنار این شاخص های کلی، همیشه شرایط زمانی بعضی ضرورت هایی را پیش روی جامعه و مردم که باید نمایندگان مجلس را انتخاب نمایند، قرار می دهد. این شرایط عاملی است که شاخص های متغیر یک جامعه را برای انتخاب به وجود می آورد.

امروز در واقع در کشور، منطقه و فضای بین الملل با مسائلی روبرو هستیم که باید با در نظر دریافت این شرایط انتخاب کنیم، یعنی در انتخاب نمایندگان خود برای راهیابی به مجلس شرایط فعلی کشور در عرصه های مختلف را باید لحاظ کنیم.

ممکن است شرایطی که امروز در کشور به عنوان مسائل دارای اهمیت و تاثیرگذار بر انتخاب مردم به وجود آمده، در آینده وجود نداشته باشد و مسائل دیگری جایگزین آنها باشد و موجب شود ضرورت های دیگری در جامعه احساس شده و در راس قرار گیرد، بنابراین در هر شرایط و دوره ای باید متناسب با آن دوره، شاخص های متغیر جامعه را برای انتخاب دقیق و مناسب در نظر گرفت.

شاخص های متغیر همیشه به وضعیتی برمی شود که مردم و کشور در آن قرار گرفته اند. امروز در کشور ما بعضی مطالبات از سوی جامعه مطرح می شود که به تحریم های گسترده بین المللی مربوط می شود؛ مطالباتی در حوزه معیشت، اقتصاد، داروهای تحریمی و اموری که در راستا اعمال تحریم ها عامل فشار شدید مالی بر زندگی فردی و اجتماعی مردم شده است. مردم در این دوره انتظار دارند مدیران متناسب با شرایط کنونی بر کوشش و پشتکار خود بیفزایند تا کشور به سمت حل مسائل موجود حرکت کند.

اگر این مسأله به وسیله انتقاد یا نصیحت ممکن نباشد مردم با انتخاب قوی تر و لحاظ کردن بعضی ملاحظات به سمت تحقق مطالبات خود حرکت می نمایند تا با انتخاب افراد مناسب تر که اتکا به کوشش بیشتر و کار افزون تر را در دستور کار خود قرار می دهند، به مطالبات خود جامه عمل بپوشانند. این مهم در واقع به وسیله یک مجلس قوی امکانپذیر است؛ مجلسی که رویکرد آن عمدتا حل مسائل مردم و فهم و درک درست از شرایط اجتماعی و زندگی فردی مردمی باشد که به تک تک نمایندگان رای داده اند.

باید افرادی را به مجلس گسیل کنیم که تغییراتی را در کارکرد مدیران جامعه ایجاد نمایند. شاید این احتیاج در آینده تغییر نموده و در هر دوره ای احتیاج جامعه به گونه متفاوتی باشد. برای مثال شاید در دوره ای احتیاج به قانون گذاری در کشور وجود داشته باشد و در دوره ای اصلاح ساختار های قانونی؛ همانطور که در مجلس اول با توجه به روی کار آمدن نظامی اسلامی و نوپا احتیاج جامعه قانون گذاری و استخراج قوانین براساس اصول حاکم بر یک نظام اسلامی بود. در دوره ای باید مجلس به لحاظ قانون گذاری تقویت شود؛ امروز اما به نظر می رسد بیش از هر چیز جامعه طالب آن است که مجلس به لحاظ کارآمدی و کیفیت عملکرد نمایندگان و به دنبال آن بهبود عملکرد مدیران اجرایی تقویت شود.

امروز مردم از نمایندگان مجلس می خواهند به گونه ای عمل نمایند که راهی برای دور زدن تحریم ها یا بی اثر کردن آنها را پیش بگیرند. باید روز دوم اسفند مردم پای صندوق های رای حاضر شده و جریانی را راهی مجلس نمایند که بتواند خود الگو و شاخص در زمینه کارآمدی باشد. اگر چنین شود، مطالبات بحق جامعه پاسخ درخور خواهد گرفت.

منبع : وطن امروز

بازگشت به صفحه رسانه ها

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

ecods.ir: کد الکترونیک: مجله فناوری و گجت های هوشمند

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 23 فروردین 1401 بروزرسانی: 23 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 70783

به "کارکردهای یک مجلس قوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارکردهای یک مجلس قوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید